sábado, 10 de octubre de 2015

TURQUÍA Y TURKISTÁN NORTE: Partizan: Faşizm bilsin ölenlerin sloganı yarım kalmayacak, mücadelesi son olmayacak! / Declaración de los camaradas de Partizan llama al Pueblo Trabajador a tomar las calles y a la Huelga General.

ankara

Partizan: Faşizm bilsin ölenlerin sloganı yarım kalmayacak, mücadelesi son olmayacak!


H. Merkezi: Ankara’da gerçekleşen katliamı protesto eden Partizan açıklama yaparak “Başta işçi sınıfı olmak üzere emekçi halkımızı Ankara'da yapılan katliama karşı sokağa çıkmaya, üretimi durdurmaya, şehitlerine sahip çıkmaya çağırıyoruz! Faşizm bilsin ki; ölenlerin sloganları yarım kalmayacak, mücadeleleri sonlanmayacaktır. Aksine sesimiz daha gür, mücadelemiz daha güçlü olacaktır! Direnmek ve mücadele etmek bize sunulan tek tercihtir ve buna uyulacaktır” dedi. Açıklamanın tamamı şu şekildedir:

FAŞİZM DÖKTÜĞÜ KANDA BOĞULACAK!
BİZ KAZANACAĞIZ HALK KAZANACAK!

Ankara'da halkımızın özgürlük ve demokrasi mücadelesine karşı yapılan alçakça bir saldırıya daha tanık olduk. “Barış ve Demokrasi” talebiyle tamamen barışçıl bir şekilde özlem ve taleplerini dile getirmek amacıyla toplanan halkımıza yönelik bu katliamın faili tamamen açıktır. Faşist TC devleti ve onun bugünkü yönetimini üstlenen AKP, bu kanlı katliamın sorumlularıdır! Bilinmelidir ki ortada bulanık, karanlık bir durum bulunmamaktadır, yaşanan katliam süreğen devlet politikasının devamı ve buna eklenen yeni bir halkadır! TC devletinin tarihi halka yönelik katliamlarla doludur ve bu tarih halkımız tarafından da iyi bilinmektedir.
Halka, devrimci ve demokratlara yönelik bu katliamın asıl amacı kuşkusuz ki faşist TC devletine ve onun “saray politikalarına” karşı yükselen tepkilerin bastırılması, başta Kürt ulusu olmak üzere yükselen “barış” talebinin kanla boğulmasıdır! TC devleti, faşist karakterini bir kez daha ispatlamakta ve halkımızın haklı mücadelesine karşı en iyi bildiği şekilde karşılık vermektedir! Katliamdan sonra faşist ağızlardan dökülen “taziye” ve “kınama” mesajları sadece onların yalan ve ikiyüzlülükle bezeli kişiliklerini ele vermektedir.
T. Kürdistanı'nda akan kan daha kurumamışken, Suruç'ta kaybettiğimiz canlarımız henüz hafızalarımızda tazeyken gerçekleşen bu katliam, bir kez daha göstermektedir ki Faşist TC devleti ve AKP iktidarı köşeye sıkışmıştır. Bunca saldırganlık ve katliamın nedeni budur. Köşeye sıkıştıkça azgınlaşmakta ve daha fazla saldırganlaşmaktadır.
Devlet sadece Kürt ulusal kurtuluş mücadelesinin yarattığı baskı ile değil öncü sarsıntıları Gezi'de ortaya çıkan halk hareketinin baskısı altında da ezilmektedir! Yeni kalkışmalara gücünün yetmeyeceğini bilmekte, daha başından hareketin öncülerini katliamlarla ezmeye çalışmaktadır. Bu sayede milyonlara verilen mesaj ise ‘devlete karşı çıkmayın’ olmaktadır!
Saldırı halkımızın barış ve demokrasi mücadelesinedir. O halde buna karşı verilecek cevap bu mücadeleyi yükseltmekten başka bir şey değildir! Her türlü sindirme çabalarına yarattıkları bulanıklıklara karşı verilecek tek cevap mücadele çağrısının daha da yükseltilmesi olacaktır! Eylemden daha öte cevap şansı, eylem sahasından başka bilinçlenme alanı yoktur.
Başta işçi sınıfı olmak üzere emekçi halkımızı Ankara'da yapılan katliama karşı sokağa çıkmaya, üretimi durdurmaya, şehitlerine sahip çıkmaya çağırıyoruz! Faşizm bilsin ki; ölenlerin sloganları yarım kalmayacak, mücadeleleri sonlanmayacaktır. Aksine sesimiz daha gür, mücadelemiz daha güçlü olacaktır! Direnmek ve mücadele etmek bize sunulan tek tercihtir ve buna uyulacaktır!

Kahrolsun Faşist TC Devleti!
Yaşasın Devrimci Dayanışma!
Devrim Şehitleri Ölümsüzdür!
Şehit Namirin!

PARTİZAN 

No hay comentarios: